Agenda

Op deze pagina vindt u een opsomming van de activiteiten die de ´Vrienden van de Molen´ organiseren ten behoeve van het onderhoudsfonds van de Windkorenmolen De Leeuw.
Mocht u over een agendapunt meer informatie willen hebben dan kunt u contact opnemen via 'contact' met de daar genoemde contactpersoon.
12
mei

Op zaterdag 12 mei is vanwege de nationale Molendag ook Windkorenmolen De Leeuw toegankelijk voor publiek. Iedereen is van harte welkom

12
mei

Gelijktijdig met de Nationale Molendag is er op het Molenplein rond Windkorenmolen De Leeuw een Geraniummarkt. Uit een groot assortiment planten kan worden gekozen. 

08
sep

Op zaterdag 8 september is het de landelijke Open Monumentendag. Als Rijksmonument doet de Windkorenmolen De Leeuw daar natuurlijk ook aan mee. We spelen in op het landelijk thema :' in Europa'. Verrassend thema met vele mogelijkheden.

08
dec

Op zaterdag 8 december vindt de jaarlijke Wintermarkt plaats. De sfeer is  in 1 woord samenvatten? DECEMBER-GEZELLIGHEID

31
dec

Oudejaarsdag is de laatste dag van de Oliebollenmarathon. Deze start al op 8 december, wordt vervolgd op 15 december om te eindigen op Oudjaarsdag.
Op die drie zaterdagen worden heerlijke verse oliebollen gebakken met meel van de molen.

Copyright 2013, Vrienden van de Molen.