Oliebollenmarathon 2016: bestellen oliebollen

Oliebollenmarathon 2016
 
Dit jaar start de oliebollenmarathon van de ‘Vrienden van de Molen’ op zaterdag 10 december 2016, tijdens de jaarlijkse wintermarkt. Ook op zaterdag 17 december 2016 kunt u bij de molen terecht voor heerlijke oliebollen. Het hoogtepunt van deze marathon vindt plaats op oudejaarsdag, zaterdag 31 december 2016. U bent op deze dag tussen 09:00 uur en 15:00 uur van harte welkom om een kop koffie, chocolademelk of een glaasje glühwein te drinken, bij het afhalen van uw (bestelde) oliebollen.
 
Het bestelformulier vind u hier. Het  ingevulde bestelformulier kunt u tot en met woensdag 28 december 2016 bij de molen inleveren (in het winkeltje of in de brievenbus) of mailen naar vriendenvandemolen@gmail.com
 
In verband met de nieuwe regelgeving ‘Verbod op gratis plastic tassen’ is het niet meer toegestaan om de welbekende witte plastic tasjes gratis te verstrekken. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om bij het verstrekken van een plastic tasje een kleine bijdrage te rekenen, maar nog beter zou het zijn als u uw eigen tas meebrengt.
 

Activiteit: 

Copyright 2013, Vrienden van de Molen.