16-09-10 Open Monumentendag-Overijsselse Molendag succes

Open Monumentedag-Overijsselse Molendag succesvol.
Niet in het minst door het hele fraaie septemberweer is de Open Monumentendag, tevens Overijsselse Molendag op 10 september succesvol verlopen. Belangstellende bezoekers konden gedurende de opeingstijden de molen bekijken onder leidign van een molengids.Het landelijk thema van de Open Monumentendag 2016 was íkonen en symbolen'. Voor een molen geen moeilijk thema. De molen of het vak van molenaar zijn al een ikoon c.q. symbool op zichzelf.
Daarnaast zorgden een komisch trio dat onder de naam ZZP-ers  een drietal dolkomsche optredens verzorgde met opvallend veel verrassend leuke woordspelingen en toespelingen.
De catering was als vertrouwd in handen van de Vrienden van de Molen. Koffie, thee, koek en pannenkoeken waren weer zeer geliefd. Leuk was ook dat de bezoekers nog wat streekproductn konden kopen en wel kruudmoes, honingproducten, zelfgemaakte kaarten  en groente- en fruitconserven.
Alles bij elkaar weer een geslaagde dag met een paar honderd euro opbrengst dat voor het onderhoud van de molen wordt ingezet.
Hieronder een paar impressies

Copyright 2013, Vrienden van de Molen.