17-12-09/16/30 en 31 Complimenten voor de oliebollen van Oude Molen

Door een grote groep van tientallen vrijwilligers, allemaal 'Vrienden van de Molen', is er onder leiding van Jaap Borren en Jacco Denneboom in december 2017 weer een grote hoeveelhed oliebollen gebakken tijdens de traditionele oliebollenmarathon. Complimenten over de kwaliteit van de oliebollen waren er te over. Er wordt dan ook met een speciaal molenaarsrecept door ervaren beslagmakers, bakkers, inpakkers en verkopers gewerkt en wel zo dat aan de kwaliteit van de oliebollen de grootste aandacht wordt besteed. Maar naast de kwaliteit van de oliebollen maakt de organisatie het ook gezellig voor de mensen die ter plekke al een oliebol willen proeven of even moeten wachten. Deze klanten konden weer genieten van een lekker kopje koffie, thee, snert of een glaasje gluhwein.
Na afloop kijken de 'Vrienden van de Molen' zelf ook altijd samen nog even terug op deze manifestatie. Tevredenheid alom.
Voor een kleine impressie, hier hier
Al met al weer een prima activiteit voor de molen de Leeuw. De decembermaand draagt door de inzet van al die vrijwilligers altijd fors bij aan het onderhoudsfonds van de molen. 
 

Activiteit: 

Copyright 2013, Vrienden van de Molen.