18-12-31 Oliebollenmarathon groot succes

OLIEBOLLENMARATHON groot succes
De oliebollenmarathon die in de maand december 2018 was georganiseerd is een groot succes geworden. Naast het feit dat er op de zaterdagen 8 december, 22 en 29 december al goed verkocht was, werd Oudejaarsdag het hoogtepunt. Duizenden oliebollen zijn over de toonbank gegaan bij zowel de bestelde oliebollenverkoop als de losse verkoop. Bijna  vanzelfsprekend kwamen heel veel trouwe klanten de kwalitatief  op een hoog peil staande, heerlijke oliebollen al bestelde oliebollen ophalen. Maar ook omdat de bakkers in Bathmen nauwelijks oliebollen aanboden, was er daarnaast een onverwacht grote toeloop. Er onstanden wat wachttijden, maar dat was voor niemand een probleem omdat er in ruime mate gezorgd werd voor (gratis aangeboden) koffie, thee, chocolademelk of glühwein. Toch leidde de extra toeloop er toe dat menigeen  aan het eind van de middag  moest worden teleurgesteld. De Vrienden van de Molen waren 'uitverkocht'. 
De organisatoren van de oliebollenmarathon Jaap Borren en Jacco Dennoboom, maar ook alle andere vrijwilligers die hebben meegeholpen, mogen trots zijn op dit succes.
De penningmeester van de Stichting Windkorenmolen de Leeuw zal met plezier de  opbrengst bijschrijven en gebruiken voor het onderhoud en instandhouding van de molen.
Een tiental foto's van de dag zijn hier te bekijken .

Activiteit: 

Copyright 2013, Vrienden van de Molen.