2019-12-07 Wintermarkt rond Molen De Leeuw succesvol

Wintermarkt Oude Molen succesvol
Het was afgelopen zaterdag, de dag waarop de Wintermarkt rond Windkorenmolen De Leeuw werd gehouden, in ieder geval een droge dag. En door dat meevallende weer in vergelijking met de vrijdag ervoor, was er de hele dag een zeer tevredenstellende toeloop van bezoekers en daardoor een geanimeerde stemming op het plein.
Niet alleen het weer heeft meer mensen naar het molenplein getrokken. Maar ook de publiciteit, de bekendheid dat de markt er was, is mogelijk nog van iets grotere doorslaggevende betekenis geweest. Zowel de organisatie als meerdere vrienden van de Molen hadden via de pers en de sociale media mensen opgeroepen om eens naar deze altijd gezellige markt te komen. En ze zijn met honderden gekomen en de meesten zijn na afloop ook weer opgetogen naar huis gegaan. Een mooi gevarieerd assortiment, de eerste heerlijke oliebollen, kerstbomenverkoop en de molenwinkel zorgden er in ieder geval voor dat er voldoende gevarieerd aanbod was. Bovendien werd de sfeer nog verhoogd door de midwinterhoornblazers uit Lettele en een selectie van Close Company – koor uit Bathmen dat stemmige Christmas Carols ten gehore bracht. Vrijwel alle standhouders, maar zeker ook de organisatie kijken terug op een mooie, geslaagde Wintermarkt 2019.
Voor foto's klik hier
 

Copyright 2013, Vrienden van de Molen.