Geslaagde Wintermarkt

Wintermarkt rondom molen De Leeuw: ‘Een en al tevredenheid’.
Op 7 december 2013 werd door de Vrienden van de Molen de traditionele Wintermarkt georganiseerd op het Molenplein rondom de windkorenmolen De Leeuw.
Alle ingrediënten voor een gezellige markt waren door de ‘Vrienden van de Molen’ prima voorbereid. Hierdoor is er op de dag zelf geen onvertogen woord gevallen. Integendeel. In een geweldige ambiance van sfeerverhogende klanken van de midwinterhoornblazers uit Lettele, het draaiorgeltje ‘De Ente’, de zang van het kinderkoor Mozaïek uit Holten en de achtergrondmuziek gepresenteerd door Daan Borren, kwamen velen uit de hele omgeving kerst-shoppen bij de Molen en zij werden zeker niet teleurgesteld.
Door de variatie in het aanbod was er voor ieder wat wils. Van kerstartikelen en -stukjes tot streekproducten, van duurzame wol en modieuze hoofddeksels tot acties rond voor instandhouding van ezels en geldinzameling voor ‘serious request’ (met een heus ‘glazen huis’ van Ruud en Bram Denneboom en Stijn Borren).
En dat gecombineerd met de kerstbomenverkoop bij de fam. Pakkert, de start van de oliebollenmarathon van de ‘ Vrienden van de Molen’ (elke zaterdag in december en oudejaarsdag oliebollenverkoop bij de Molen), en de hulp van vele vrijwilligers rond de oliebollenverkoop, de verkeersregeling en de catering werd het totaal een knus feestje voor iedereen op het intieme molenplein.
En ook de weergoden waren juist op deze zaterdag de Wintermarkt best gunstig gezind. Alom teVREDEnheid dus.
Voor een impressie van de Wintermarkt 2013 klik hier

Copyright 2013, Vrienden van de Molen.