Oliebollenverkoop groot succes

 
De oliebollenverkoop die, zoals de traditie wil, door de ‘Vrienden van de Molen’ al jaren in de maand december wordt georganiseerd is ook in 2013 een grandioos succes geworden. Met wat extra apparatuur lukte het alle liefhebbers op tijd van oliebollen te voorzien. Met veel inspanning van de vrijwilligers zijn duizenden oliebollen gebakken en verkocht. En wie je ook sprak, er was niets dan lof over de kwaliteit. En kwaliteit wordt bepaald door het pannenkoekenmeel, de andere ingrediënten, de beslagmakers, de oliebollenbakkers, de inpakkers, de verkopers en natuurlijk ook door de sfeer ter plekke.
Vele klanten hebben thuis kunnen trakteren: heerlijke oliebollen gebakken met eerlijk meel van de molen. En daarbij nog wat heerlijke poedersuiker en de oudejaarsavond kon niet meer stuk.
De buschauffeurs van het streekvervoer werden echter getrakteerd. Telkens als zij met de bus bij de halte Oude Molen stopten, kregen zij een echte molen-oliebol aangeboden.
Voor de laatste keer was Diny Borren de grote organisator. Deze keer werd ze wel nauwkeurig op de vingers gekeken door Jaap Borren en Jacco Denneboom, die vanaf 2014  samen de oliebollenactie zullen gaan organiseren.
De opbrengst was prima. De penningmeester van de Stichting Windkorenmolen De Leeuw Tonny in ’t Hof was dan ook blij verrast . Immers met de opbrengst wordt een deel van het onderhoud van de molen gefinancierd.
Wat indrukken sfeer proeven op de Oudejaarsdag ? klik hier

Copyright 2013, Vrienden van de Molen.