Vrijwilligersavond 11 april 2014

 
Verslag : Vrijwilligersavond 11 april 2014
Op 11 april waren alle vrijwilligers van de Vrienden van de Molen, de molengidsen en het bestuur van de Stichting Windkorenmolen de Leeuw bijeen gekomen in de tenten achter het huis van de familie Borren voor een bijzondere avond. Is de jaarlijkse vrijwilligersavond normaal een ‘dankjewel’ voor de inzet van het afgelopen jaar, deze keer was er meer om aandacht aan te besteden.
Een viertal ‘Vrienden van de Molen’ van het eerste uur nam afscheid na 20 jaar actief te zijn geweest. De nieuwe coördinator Joke Tuitert bedankte hen van harte en bood extra de gastvrouw een bos bloemen aan . Ook de voorzitter van het bestuur stond stil bij het belang van de bijdragen van Diny Borren, Willie Vierhouten, Antotn te Riele en Fré van Voorst. Als dank werden zij verrast met twee fraaie glazen met gezandstraalde inscriptie. Twee glazen omdat in alle vier gevallen ook de partners moeten worden genoemd. Met hun steun hadden de vier het niet zo lang volgehouden.
Joke Tuitert deelde vervolgens ook mee hoe de verschillende taken nu verdeeld waren over wat meer mensen. Want wat de afscheidnemenden (en dan vooral Diny en Jaap Borren) allemaal voor de Molen deden, dat is niet meer van een enkele persoon te vragen. De volgende Vrienden van de Molen hebben zich bereid verklaard de volgende taken uit te gaan voeren:
Algemene coördinatie: Joke Tuitert
Organisatie Open Dagen: Gerrie Meijer, Ingrid Harsselaar en Bea Struijs
Wintermarkt: Joke Haverslag, Ingrid Harsselaar, Joke Tuitert en Mees Struijs
Oliebollenmarathon: Jacco Denneboom, Jaap Borren jr.
Tentenbeheer en plaatsing : Henk Meijer, Wim Pakkert
Financiën: Bea Struijs
Donateursadministratie: Reineke IJspeert
 
De rest van de avond verliep in een gezellige gemoedelijke sfeer met buffet en drankjes
Voor enkele indrukken van de avond klikt u hier 

Activiteit: 

Copyright 2013, Vrienden van de Molen.